Informatie

HUISREGELS BABYBORDENBRABANT.NL

 

Manier van bestellen

* Via de site BabyBordenBrabant.nl is een bord op de volgende manier te bestellen:

– maak een keuze uit onze collectie borden;

– maak ook een tweede en derde keuze, voor het geval uw eerste keuze al gereserveerd is;

– kies een lettertype uit voor de naam die op het bord dient te komen;

– vul uw gegevens in;

– geef aan hoeveel weken u het bord wilt huren;

– vul de uitgerekende datum in;

– stuur het formulier door.

– bestellen is alléén mogelijk via het bestelformulier op deze site.

 

Goed om te weten!

* De naam van het kind graag alleen op het bord plaatsen met plakletters. Voor een bedrag van € 7,50 plaatst BabyBordenBrabant.nl de naam voor u op het bord.

* Borden graag ophalen in Liempde, na telefonische afspraak. Na reservering krijgt u ons telefoonnummer.

* Betaling bij ophalen bord, liefst gepast en altijd contant. Pinnen is helaas niet mogelijk! De borg graag apart afrekenen, dit bedrag wordt apart voor u bewaard. Op briefgeld van 100 Euro of hoger kunnen wij helaas niet teruggeven, graag in kleinere coupures betalen.

 

 

Plaatsen en retourneren

* Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd, u hoeft dus niets zelf aan te schaffen.

* Noodweer of storm op komst? Graag de borden even tijdelijk binnen zetten om schade te voorkomen. Dank voor de medewerking!

* Bord graag onbeschadigd en inclusief alle bevestigingsmaterialen terug brengen.

* Bij verlies, diefstal, breuk en/of andere toegebrachte beschadigingen zal de borg á € 50,00 niet of slechts gedeeltelijk worden uitgekeerd, afhankelijk van de ernst van de schade. Reeds bestaande schade wordt u uiteraard van tevoren gemeld.

 

Hoe wordt uw reservering door ons verwerkt?

* Reserveringen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

* Het bord van uw keuze wordt gereserveerd vanaf twee weken vóór de uitgerekende datum t/m twee weken na afloop van de door u aangegeven reserveringsperiode. Op deze wijze wordt rekening gehouden met een eerdere of latere bevalling dan de door u aangegeven uitgerekende datum.

* Mocht de geboorte eerder plaats vinden dan twee weken vóór de doorgegeven uitgerekende datum, is het helaas niet mogelijk aanspraak te maken op het door u gereserveerde bord indien dit bord nog niet geretourneerd is door een eerdere huurder.

* Mocht de geboorte dusdanig later plaats vinden dan de door u doorgegeven uitgerekende datum, zal er overleg plaats vinden om de aangegeven huurperiode eventueel in te korten indien het bord al gereserveerd is door een volgende huurder.

 

Algemeen

* De borden blijven te allen tijde eigendom van BabyBordenBrabant.nl en mogen niet worden verhuurd of doorverkocht aan derden.

* In alle andere voorkomende gevallen die hierboven niet beschreven worden in de algemene voorwaarden beslist BabyBordenBrabant.

 

DE MEESTE BORDEN ZIJN SPECIAAL VOOR BABYBORDENBRABANT GEMAAKT OF UNIEK IN Z’N SOORT. OP DE BORDEN RUST DAN OOK COPYRIGHT. ZONDER SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING IS HET NIET TOEGESTAAN DE ONTWERPEN OF AFBEELDINGEN TE GEBRUIKEN VOOR HERPRODUCTIE OF ANDERE DOELEINDEN.