Nieuws

27 april 2020

NIEUWE BORDEN!
BabyBordenBrabant heeft weer wat leuks te melden: er zijn twee nieuwe borden aan ons assortiment toegevoegd, namelijk Hobbelpaard JONGEN en Hobbelpaard MEISJE. Dit bord hadden we vroeger ook in onze collectie en was destijds al speciaal voor óns gemaakt én ontworpen, maar het was ondertussen zodanig beschadigd geraakt dat het bord niet meer aan onze kwaliteits-eisen voldeed. Daarbij was het een redelijk groot en zwaar bord dat lastig te vervoeren en te plaatsen was.

De nieuwste versie is iets kleiner, veel lichter qua gewicht en dus beter hanteerbaar. Hiervoor is er nieuw, modern materiaal gebruikt dat geheel weer- en UV-bestendig is. De teugels zijn van een mooie kwaliteit touw, zodat er meteen een 3D-aspect aan het bord is toegevoegd. En ook deze versie is speciaal voor BabyBordenBrabant geheel vervaardigd en gedigitaliseerd naar voorbeeld van ons oorspronkelijke hobbelpaard, en dus exclusief te verkrijgen bij BabyBordenBrabant (©). En we hebben meteen een aparte jongens- én meisjesversie laten maken!

Hobbelpaard Jongen en Hobbelpaard Meisje zijn vanaf nu te reserveren via ons bestelformulier!

SONY DSC SONY DSC

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

26 januari 2017

BabyBordenBrabant zit niet stil. De afgelopen weken zijn er weer drie nieuwe borden aangeschaft, waaronder een prachtig bord van het hertje Bambi. We gaan nog werken aan een roze en blauwe vlinder die op de staart kan komen zitten. Hou onze site goed in de gaten!

 

12 november 2016

Vanaf vandaag heeft BabyBordenBrabant een echte steigerhouten wieg in de collectie, dé trend in geboortebordenland van dit jaar. U kunt ook bij dit bord kiezen voor een roze, blauw of wit naambordje. Indien u kiest voor een wit bordje, hebt u ook nog de keuze uit blauwe of roze belettering! Reserveer op tijd!

 

25 september 2016

Sinds kort krijgen al onze klanten die een geboortebord retour brengen niet alleen de borg terug, maar daarbij ook een leuke persoonlijke attentie als dank! We hebben al zeer leuke reacties ontvangen op de presentjes die we inmiddels weg hebben mogen geven. En het zou nóg leuker zijn als hiervan ook melding zou worden gemaakt in ons nieuwe online gastenboek, tevens te vinden op onze site. We horen graag van u!

 

1 juni 2016

Zojuist een trotse oma over de vloer gehad, die voor de tweede keer in anderhalf jaar tijd hetzelfde geboortebord kwam halen, namelijk Baby op Hobbelpaard. Hiermee is zij officieel onze eerste ‘vaste klant’ geworden. Wellicht tot het volgende kleinkind?

 

10 maart 2015, 12:00 uur

De lente is begonnen, hét moment om onze collectie uit te breiden. Vandaag werden twee nieuwe borden toegevoegd: Pardotje (het kind van Pardoes en Pardijn uit de Efteling) en Nijntje. Zeer binnenkort gaan er nóg enkele borden bij komen, maar die zijn momenteel nog in behandeling.

 
8 februari 2015, 10:25 uur

Nu de eerste maanden er op zitten en we al een aantal mensen blij hebben kunnen maken met één van onze geboorteborden, wordt het tijd om uit te breiden. Gisteren hebben we weer drie nieuwe borden aangekocht: Pardotje, een prachtige Nijntje en een klassieke ooievaar. Binnenkort zijn deze te reserveren via onze site.
BLIJF OP DE HOOGTE, LIKE ONZE FACEBOOKPAGINA!

 
1 oktober 2014, 12:10 uur

Na maanden van voorbereiding, denken, marktonderzoek en is het dan toch eindelijk zover: BabyBordenBrabant is een feit! Vanaf vandaag is het mogelijk om in de regio Boxtel uw geboorteborden te huren! De collectie die op dit moment op de site staat is slechts een begin, zo nu en dan zullen er steeds nieuwe borden bij komen. Houd de site en Facebook (*under construction*) in de gaten en zegt het voort!

Aan deze site wordt momenteel nog de laatste hand gelegd.